Aplicație opțiune. Bolt introduce o nouă opţiune pentru aplicaţia sa. Ce trebuie sa ştie utilizatorii


modalități reale de a face bani acasă strategii de opțiuni binare 80

Obțineți ajutor pentru conectare Forum Găsiți, deschideți și închideți aplicații în Android Veți aplicație opțiune unele aplicații pe ecranele de pornire și toate aplicațiile în secțiunea Toate aplicațiile. Puteți să deschideți aplicații, să comutați între aplicații și să găsiți două aplicații simultan.

Important: unii dintre acești pași funcționează numai pe Android 9 sau versiunile ulterioare. Aflați cum să verificați numărul versiunii Android.

cum să se ocupe de opțiunile binare modalitate rapidă de a câștiga bani online

Găsiți și deschideți aplicații Glisați în sus din partea de jos a ecranului. Dacă vedeți opțiunea Toate aplicațiileatingeți-o.

Anulare Instalează aplicații pe Apple Watch Află cum să instalezi aplicații noi pe Apple Watch și să gestionezi aplicațiile care apar pe ceas. Atunci când îți configurezi dispozitivul Apple Watchpoți să alegi dacă vrei să instalezi toate aplicațiile acum sau mai târziu.

Atingeți aplicația pe care doriți să o deschideți. De la comenzile rapide Dacă aveți opțiuni, alegeți una.

  • Люди, знающие толк в компьютерах, пришли в неистовство.
  • Găsiți, deschideți și închideți aplicații în Android - Android Ajutor
  • Cineva câștigă cu adevărat opțiuni binare
  • Strategie reală pentru a câștiga bani pe opțiuni

Comutați aplicație opțiune aplicațiile recente Glisați în sus din partea de jos, țineți, aplicație opțiune eliberați. Glisați spre stânga sau spre dreapta pentru a comuta la aplicația pe care doriți să o deschideți. Atingeți aplicația pe care doriți să o deschideți.

Închideți aplicațiile Închideți o aplicație: glisați în sus din partea de jos, mențineți apăsat, apoi eliberați și glisați în sus pe aplicație. Închideți toate aplicațiile: glisați în sus din partea de jos, mențineți apăsat, apoi eliberați și glisați de la stânga la dreapta. În stânga, atingeți Ștergeți tot.

Никогда еще его не влекло ни к одной женщине. Изящные европейские черты лица и карие глаза делали Сьюзан похожей на модель, рекламирующую косметику «Эсте Лаудер».

Găsiți ecranul de pornire: atingeți Ecran de pornire sau Ecran de pornire. Sfat:  chiar dacă nu închideți aplicațiile, nu veți rămâne fără memorie sau baterie. Android le gestionează automat.

lucrați de la home altervista lucrați de acasă fără calculator

Descărcați noi aplicații.