Educație online. Educație Online | Республика Молдова


În continuare veți putea urmări instrucțiunile detaliate cu titlu de recomandare.

conceptul de tranzacționare a opțiunilor binare

Fiecare echipă va putea ajusta sau modifica orice etapă, teremen limită cu excepția raportării finale  sau activitate propusă în educație online individual, în dependență de specificul procesului de instruire. La final de proiect toate instituțiile implicate care vor expedia raportul de activitate pe proiect conform șablonului stabilit de către Direcția Generală Educație, Tineret și Sport vor primi certificat în valoare de 8 credite de ore de lucru conform Regulamentului de atestare a cadrelor didactice din învățământul general, profesional educație online și din cadrul structurilor de asistență psihopedagogică aprobat de  Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova prin ordinul nr.

Nu uităm să purtăm măști și să păstrăm distanța socială.

alegerea unei platforme pentru opțiunile binare

Vă rugăm să aveți permisiune în scris de la părinți — vom posta fotografiile pe grupul nostru și este important să-i informăm despre acest lucru. Puteți să fiți creativi și să ascundeți fețele copiilor după frunze, după măști, copii mici pot fi fotografiați de la spate, etc.

Educație Online

Acestea vor avea scopul de a stabili prima colaborare la distanță, elevii vor face cunoștință unii cu alții. Elevii pot propune idei pentru implementarea proiectului, pot face un schimb de propuneri, pot prezenta instituția, clasa, etc.

Profesorul nu se va implica foarte mult în desfășurarea primei sesiuni online, dar va fi mai mult ca un coordonator din culise.

Elevii trebuie să fie cei care lansează și întrețin discuția.

  1. Cel mai bun site de opțiuni binare
  2. Piața și opțiunile binare
  3. Educație Online

Reieșind din tema aleasă, ce anume vor face elevii Dvs la această etapă? Stabiliți pașii concreți pentru echipa Dvs și cea a educație online.

Reieșind din restricțiile legate de perioada de pandemie, activitățile de cercetare pot fi adaptate în mod corespunzător  — vizitele la instituții pot fi înlocuite cu tururi virtuale, întâlnirile cu lideri locali sau personalități de vază pot fi organizate online, profesorul sau unul dinttre părinți educație online face o transmitere în regim online a unei vizite sau tur la o instituție vizată, șmd.

Platforma virtuală va conține materialul didactic care urma a fi predat până la sfârșitul anului de studiiconform curriculumului aprobat. Un anunț în acest sens a fost făcut de primarul general, Ion Ceban. Noua platformă va dispune de o bibliotecă digitală, creată în scopul  asigurării procesului de învățare la distanță pentru elevi, în perioada situației de criză, generată de pandemia COVID Cursurile înregistrare, vor fi disponibile în limbile română și rusă. Potrivit edilului, realizarea acestui proiect a fost posibilă prin implicarea Direcției educație online educație, tineret și sport a municipiul Chișinău, cu sprijinul partenerilor, care au elaborat un mecanism eficient și rapid, de creare și înregistrare a lecțiilor în format video.

De exemplu, foarte multe muzee ale lumii oferă tururi virtuale în 3D, cum ar fi Luvrul: www. Educație online completa fișe tematice, vor înregsitra filmulețe scurte, educație online intervieva personalități cunoscute în format audio mp3vor plasa text într-un document comun, cum ar fi un jurnal de cercetare sau o carte digitală, vor acumula date într-un folder Drive?

 Senor Becker? - прозвучал жуткий голос.

Ghidați-i în mod corespunzător. Povestiți ce activități de cercetare ați organizat, cum le-ați organizat și ce ați învățat din ele.

Bine ați venit în Biblioteca Digitală

Implicați toți copii — fiecare elev trebuie să prezinte unul dintre aspectele cercetării. ETAPA DE ACȚIUNE ÎN BAZA CERCETĂRII săptămâni 1 În baza rezultatelor cercetării din etapa precedentă, vă rugăm să organizați activități care să-i încurajeze pe elevi să implementeze în practică cunoștințele acumulate: activități de învățare: concursuri școlare, expoziții educație online postere, expoziții de produse digitale activități de dezvoltare educație online gândirii critice: dezbateri, cluburi de conversație, simulări educaționale activități artistice și de creație: expoziții de desene și lucrări executate manual, mini concerte activități de voluntariat activități distractive 2 Plasați  poze în albumul foto de pe Facebook.

Povestiți ce activități ați organizat, cum le-ați organizat și ce ați învățat din ele.

recenzii privind investițiile pe internet cu risc redus

La fel, implocați toți elevii — fiecare copil trebuie să prezinte unul dintre aspectele activiăților organizate.