Opțiune simplă


Principal Lucru de mână Origami clopot - opțiune simplă și modulară Origami clopot - opțiune simplă și opțiune simplă - Lucru de mână - Lucru de mână Origami este capabil să capteze din primele probe ale oricărui maestru novice.

opțiune simplă elementele de bază ale teoriei opțiunilor

Aceasta este o artă atât de fascinantă: la urma internet câștigând dolari în, o figură frumoasă apare dintr-o foaie simplă de hârtie chiar în fața ochilor tăi. Vreau să încerc să fac imediat altceva și mai mult. Origami este împărțită în soiuri: O foaie de hârtie simplă.

opțiune simplă modul cel mai bun de tranzacționare a opțiunilor binare

În ciuda fa Origami este capabil să capteze din primele probe ale oricărui maestru novice. În ciuda faptului că nu a apărut opțiune simplă mult timp în urmă, mulți au reușit deja să se îndrăgostească de plierea formelor tridimensionale din modulele triunghiulare.

În acest articol vom examina mai îndeaproape cum să facem din clopote "originea" clopoțelului într-un fel și al doilea. Și dacă adăugați o ambarcațiune simplă pentru o carte poștală, puteți urma schema, apoi o descriere detaliată a lucrării este necesară pentru designul modular în vrac. Toate instrucțiunile pas cu pas citite mai departe în articol.

Ambarcațiuni de hârtie Opțiune simplă de asamblare simple "origine" clopot arată secvența de pași pentru a desface o foaie de hârtie pătrată. Este necesar să îndoiți hârtia succesiv, în funcție de numerele opțiune simplă ordine ale schemei.

Cum se realizează și se conectează modulele

Liniile punctate indică locațiile foliei, iar săgețile indică direcția pliere a foilor. După efectuarea unei serii de manipulări simple, vom primi un clopot de origami.

opțiune simplă tehnica mea de tranzacționare a opțiunilor binare

Această ambarcațiune poate fi lipită pe o bucată de carton și să facă o carte de Crăciun sau de Anul Nou. Completați arcul magnific de lucru de preferință, de asemenea, origami. Cum se realizează și se conectează modulele Apoi, luăm în considerare modul în care să efectuăm corect clopotul modular "origami".

  1. Tarife × O opțiune bugetară simplă pentru conversia sursei de alimentare a jucăriilor în litiu.
  2. Aplicație criptomonedă pentru android
  3.  - Не выпускай ее из приемной.

În primul rând, trebuie să cumpărați hârtie specială. Este mai dens decât de obicei, iar munca va fi mai voluminos. În al doilea rând, va fi necesar să asamblați multe module mici pentru a începe să asamblați cifra clopotului.

Căutare pe blog:

Foaia A-4 tăiată în 16 sau 32 de piese dreptunghiulare. Fiecare element este asamblat în jumătate orizontal și vertical. Apoi, îndoiți colturile superioare superioare spre interior înainte de a vă alătura pliului central.

  • Program de lucru casa de tranzacționare semnal
  • Grădinărit Sobe cu bară: o opțiune simplă pentru organizarea încălzirii în clădirile existente O sobă cu bară este o modalitate simplă și economică de a asigura încălzirea în orice clădire nerezidențială, de exemplu într-un garaj.
  • Tactica de lucru cu opțiuni binare

Ascundeți bucățile de hârtie lipite în interior și pliați miezul în jumătate, astfel încât buzunarele să fie în exterior. Acum puteți începe să asamblați origami "clopot".

opțiune simplă câștigând bani pe internet care este captura

În fotografia de mai sus puteți vedea cum vor începe meseriile. În interiorul fiecărui element triunghiular se introduce unul câte unul. Apoi, toate detaliile sunt înregistrate în al treilea rând. Toate marginile ascuțite sunt inserate în buzunare într-un cerc. Deci, creșteți pentru a obține diametrul necesar al cercului.

Ambarcațiuni de hârtie

Origami clopot din module Apăsând ușor mâinile din toate părțile, dă ambarcațiunii o formă cilindrică. Mai mult, forma clopotului este extinsă uniform fără module medii. Conectarea pieselor are loc opțiune simplă mod obișnuit: adică colțurile unui rând sunt strânse împreună cu modulele de buzunare într-un cerc.

În cele din urmă, puteți transforma rândurile exterioare în exterior cu mâinile sau puteți realiza crestături triunghiulare, așezând modulele cu opțiune simplă. Pentru a face acest lucru, împărțiți numărul de elemente în grupe de câte 5 bucăți și reduceți fiecare câte cinci din primele 3 până la 3 părți în cel de-al doilea rând, în al treilea rând, numai 1 modul rămâne în centru.

A intervenit o problemă.

Colțurile extreme nu se ascund în buzunare și se strecoară doar în lateral. Puteți decora meșteșugurile cu baghetă de chenille, inserând-o înăuntru.

Va descrie limba clopotului. O arcadă de panglică de satin, luxuriantă și luminată, va arăta frumoasă în partea de sus. Încearcă-o, vei reuși cu siguranță!