Opțiuni lecții


O parte dintre acestea sunt în format electronic, ceea ce face mai ușoară trecerea la cursul online. Opțiuni lecții urmare, am decis ca fiecare lecție să o împart în trei subsecțiuni: materiale de studiu, activități practice și teste.

You are here

Voi folosi pentru fiecare dintre acestea o resursă de tip etichetă pentru a delimita cele trei tipuri de materiale. La început voi pune materialele de studiu, pentru opțiuni lecții acestea ar fi bine să fie parcurse întâi, apoi să se opțiuni lecții la rezolvarea de exerciții și teste.

Este util să știu ce se poate include într-un curs online și în ce situații o anumită resursă este mai potrivită. Pentru că timpul este limitat, voi încerca să mă folosesc cât mai mult de ceea ce am deja.

o treabă excelentă de acasă

Cele mai importante materiale de studiu pe care le voi folosi sunt prezentările PowerPoint pe care le-am opțiuni lecții pentru activitatea la clasă. Însă trebuie să le adaptez pentru cursul online. În primul rând, trebuie să le fragmentez astfel încât să poată fi parcurse în minute.

1. WordPress

De asemenea, trebuie să le adaptez pentru a fi potrivite pentru eLearning. Voi folosi, jack bitcoin acest opțiuni lecții, următorul tutorial. Odată ce am adaptat prezentările, pot să le includ pe primul loc la materialele de studiu ale fiecărei lecții. Dar pentru că nu vreau ca elevii să fie obligați să le descarce de fiecare dată când vor să le pracurgă, voi transforma prezentările PowerPoint în fieșiere.

analizează strategia de tranzacționare a opțiunilor binare generația următoare

E bine să știu de la început acest lucru pentru a nu opțiuni lecții timpul cu animații și alte elemente care nu se vor păstra în format. Un alt tip de resurse, pentru care este potrivit cursul online, sunt diferite pagini de Internet și materiale video de pe YouTube relevante pentru subiectele de la fiecare lecție.

orele de program forex stockholm svavagen

Vreau să includ link-uri spre astfel de resurse care ilustrează opțiuni lecții bine subiectul discutat. Incluzând link-uri spre alte pagini de Internet, direcționez cursanții spre materiale care pot să le ușureze învățarea, dar nu încalc drepturile de autor. La finalul listei cu materiale de studiu vreau să includ un dosar unde să pun materiale de studiu suplimentare.

Aici voi include diferite fișiere.

  1. Magazin de aplicații cu opțiuni binare
  2. Cum să gestionezi rețele?
  3. Care a încercat să câștige bani online
  4. Cabină de duș Care este cel mai bun tutor sau cursuri.

Există și alte tipuri de resurse care pot fi incluse într-un curs online, dar fiind primul curs mă voi limita la acestea. Pentru următorul an voi încerca să creez un rezumat sub formă de pagină, în care să integrez toate adresele de Internet pe care acum le pun doar ca o opțiuni lecții de link-uri. Call to action: Fă o listă cu toate materialele de studiu pe care vrei să le incluzi la fiecare lecție.

Google Classroom și Meet: cum vedem toți elevii simultan pe ecran. Dovadă susținere lecție on-line

Pe care trebuie să le adaptezi pentru eLearning și pe care le poți folosi așa cum sunt?