Opțiuni premium


Pot anula abonamentul meu Assure?

opțiuni premium

Este posibil să anulați abonamentul în termen de 30 de zile de la achiziționarea inițială și să solicitați o rambursare dacă nu vă putem rezolva problema opțiuni premium asistență. Dacă vă anulați abonamentul după perioada de 30 de zile, nu veți primi rambursarea sumei plătite pentru abonamentul dvs. Vă opțiuni premium anula abonamentul Assure la account.

opțiuni premium

După ce vă conectați, selectați Servicii și abonamente în partea de sus a paginii și selectați Plăți și facturare pentru abonamentul dvs. Apoi, veți vedea o opțiune pentru a vă anula singur abonamentul de asigurare.

De asemenea, puteți să contactați asistența Microsoft pentru ajutor privind opțiuni premium.

10 Dotări INUTILE

Puteți dezactiva facturarea recurentă la account. După ce vă conectați, selectați Servicii și abonamente în partea de sus a paginii, apoi selectați Gestionare pentru abonamentul dvs.

opțiuni premium

Veți vedea are facturare reurring. Selectați Modificare, apoi selectați Dezactivați facturarea recurentă.

opțiuni premium

Asistență pentru software-ul Windows și Office Premium - întrebări frecvente Asistența Premium pentru software reprezintă un singur incident de asistență pe care îl puteți cumpăra pentru a obține ajutor în legătură cu întrebările despre Windows sau Office, prin telefon sau chat.

Achiziția și activarea Premium.

Află mai multe despre locațiile disponibile YouTube Premium. Întrebări frecvente despre YouTube Premium pentru partenerii și creatorii YouTube De ani de zile, fanii YouTube ne spun că își doresc mai mult: mai multe opțiuni când vizionează conținutul preferat, mai multe moduri de a-și susține creatorii preferați și, cel mai important, opțiuni premium de a viziona videoclipurile preferate fără întreruperi. Membrii YouTube Premium se pot bucura de orice videoclip de pe YouTube fără anunțuri, susținând în același timp creatorii.