Scrie opțiuni


Pe modele de iPhone anterioare, accesează Touch ID și cod de acces.

  • Cuvintele tale au putere - Scrie pentru drepturi Amnistie SUA | OPȚIUNI ȘTIRI
  • Câștigând bani reali pe internet

Apasă pe Activați codul de acces. Introdu un cod de acces format din șase cifre.

scrie opțiuni oferte de locuri de muncă de la casa marche

Sau apasă pe Opțiuni cod de acces pentru a alege un cod numeric din patru cifre, un cod numeric personalizat sau un cod alfanumeric personalizat. Introdu din nou codul de acces pentru a-l confirma și activa.

Because your you have an option. Într-o situație de criză, e bine să ai mai multe opțiuni. In a crisis situation, it is prudent to have several options. Dacă ai mai multe opţiuni, scrie-le pe toate într-un caiet.

Vei găsi mai multe configurări și opțiuni: Dezactivați codul de acces: atinge această opțiune pentru a dezactiva codul de acces. Schimbați codul de acces: introdu un nou cod de acces din șase cifre.

scrie opțiuni opțiuni binare pe primul canal

Sau apasă pe Opțiuni cod de acces pentru a alege în schimb un cod numeric din patru cifre, un cod numeric personalizat sau un scrie opțiuni alfanumeric personalizat. Solicitați codul de acces: după ce blochezi ecranul, această configurare îți solicită în mod implicit să introduci codul de acces pentru deblocarea ecranului.

Dacă nu vrei o solicitare imediată a codului de acces, modifică această configurare.

Schimbarea codului de acces sau a configurărilor acestuia

Ca măsură de securitate, dacă folosești Touch ID sau Apple Pay, nu poți să schimbi solicitarea imediată a codului de acces. Acces în ecranul de scrie opțiuni folosește această opțiune pentru a permite accesul la anumite funcții atunci când dispozitivul este blocat, de exemplu  Informațiile zileiCentrul de notificări ,  SiriRăspuns cu mesaj , Centrul de control pe iPhone și pe iPod touch sau pe iPadWallet și pe accesorii USB.

Ștergere date: alege dacă dispozitivul se șterge automat după zece încercări nereușite de scrie opțiuni a codului de acces. Dacă nu activezi această opțiune, dispozitivul va trebui să fie restaurat pe un computer după zece încercări eșuate.

scrie opțiuni cel mai bun furnizor de semnale forex

Obține ajutor Urmează pașii din această secțiune pentru a obține ajutor legat de configurările pentru scrie opțiuni de acces, alerte și parole pierdute. Dacă primești o alertă prin care ți se solicită să schimbi codul de acces sau dacă nu poți să scrie opțiuni configurările pentru codul de acces Profilurile de configurare și conturile de e-mail bazate pe Microsoft Exchange comune în cazul dispozitivelor de afaceri sau educaționale au uneori politici privind codul de acces care pot cauza astfel de probleme: Nu poți să dezactivezi codul de acces.

Nu poți să modifici configurările pentru codul de acces deoarece sunt indisponibile, gri sau estompate.

Prezento de la libro: Antologia skizo de la persa literaturo

Vei vedea o alertă despre o solicitare a codului de acces. De exemplu, este posibil să scrie opțiuni un mesaj care te anunță că trebuie să îți modifici codul de deblocare a scrie opțiuni iPhone în 60 de minute.

Solicită o confirmare de citire

Contactează administratorul IT pentru a obține ajutor. Dacă nu folosești un profil de configurare sau un cont Microsoft Exchange sau dacă ești proprietarul dispozitivului tău, actualizează dispozitivul la cea mai recentă versiune de iOS sau de iPadOS.

  1. Este ușor de modificat meniul și de adăugat noi module, pentru că atât meniul cât și modulele sunt definite în fișierele de configurare XML.
  2. Unde să urmăriți știrile pentru opțiuni
  3. Cuvintele tale au putere - Scrie pentru drepturi Amnistie SUA | OPȚIUNI ȘTIRI
  4. În plus, beneficiezi de numeroasele avantaje ale tarifelor preplată mai ieftine și nenumărate opțiuni.

Dacă ai uitat codul de acces Dacă se introduce de prea multe ori un cod de acces greșit, dispozitivul se va dezactiva temporar. În acest caz, obține ajutor dacă ai uitat codul de acces sau dacă dispozitivul a fost dezactivat. Dacă ai uitat codul de acces pentru Restricții, află ce să faci. Data publicării:.