Traducere tradițională. Google Traducere


traducere tradițională

Comunități de vorbitori chinezi se găsesc și în multe alte părți ale lumii, în special în Europa, America de Nord și de Traducere tradițională și în Insulele Hawaii.

Chineza este o limbă oficială a Chinei și a Taiwanului, precum și una dintre cele patru limbi oficiale ale Singapore.

Enya - If I Could Be Where You Are (tradus romana)Romanian subtitle.

Standardul chinez este reprezentat de Mandarină, limba folosită în capitala Beijing. Limba chineză utilizată în Hong Kong și comunitățile chineze de peste hotare este cantoneză, care este destul de diferită de mandarină. Caracterele chineze au o istorie care se întinde pe mai mult de de ani.

traducere tradițională

Sistemul de scriere se bazează pe un set de logograme scrise care își au traducere tradițională în dinastia Shang sec. XVI-XI î.

traducere tradițională

În zilele noastre, există două seturi de caractere standard folosite în scrierea chineză. Unul folosește caracterele tradiționale chinezești, spre deosebire de caracterele simplificate standardizate chinezești cuprinse în Xiandai Hanyu Tongyong Zibiao Lista de caractere utilizate în mod curent în chineză modernă și care sunt folosite în China continentală.

  • I used it first set a lot of messages on social media to new friends only to find out those messages were a jumbled mess of random words.
  • And this is traditional in ancient Greek society.
  • traditionala - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context
  • De ce este energia durabilă mai scumpă decât energia tradițională?
  • De ce este energia durabilă mai scumpă decât energia tradițională?

Caracterele tradiționale chinezești sunt folosite în Taiwan, Hong Kong, Macao și în comunitățile chineze de peste mări, unde populația combinată este de aproximativ 30 de milioane de oameni. Link-uri utile "Merry Christmas" in all languages "I love you" in all languages "Happy Birthday" in all languages.